Partners

Wij streven naar een zo optimaal mogelijk assortiment. Wij gaan dan ook graag samenwerkingen aan met betrouwbare partners. Hierdoor kunnen wij u vanuit ons bedrijf nog meer kennis en expertise bieden . Wij stoppen dus niet bij de verkoop van domeinen, maar hopen u de hand te reiken bij andere benodigde zaken, middels de profs in ons netwerk.

Onderstaand geven wij u een aantal bedrijven weer, waarmee wij een prominente vaak jarenlange relatie onderhouden.

pcrepairPC Repair

De organisatie in Lelystad is onze basis. De samenwerkende partners van Centraalpunt© vinden hun oorsprong, middels vele bedrijfstakken en bijbehorende ervaring, reeds 25 jaar geleden. Door de vele partners kunnen wij u een scala aan diensten op het gebied van ICT aanbieden, waaronder ons eigen PCrepair Hoofdkantoor. Er zijn vele PCrepair vestigingen, en binnenkort in iedere provincie een eigen vestiging. Op dit moment kunt u terecht bij ons, maar ook in Zuid Holland, Utrecht, Overijssel,  Brabant en Flevoland.

supportforrent

New Business ID | NB-ID

Voor planontwikkeling, implementatie en innovatie, werken wij samen met dit vooraanstaande bedrijf. Meermaals hebben zij de juiste oplossing weten te vinden in bedrijfsvoering, opdrachten voor (semi)overheidsinstanties en in de oprichting van bedrijfsvormen.centraalpunt

Centraalpunt  | Cpunt
Centraalpunt is een bedrijvengroep met een zeer breed karakter. Het bestaat momenteel uit tientallen aangesloten bedrijven, de zogenaamde Centrales, met de meest uiteenlopende handel en services. Door de onderlinge samenwerking ontstaat er een scala aan mogelijkheden. Ook de korte communicatie lijnen vormen de basis voor een gedegen en optimale uitvoering van uw plannen. Bijna iedere maand worden er nieuwe Centrales opgezet, maar ook werken zij in samenwerking met nb-id aan planontwikkeling, afzet en realisatie, om er voor te blijven zorgen dat er nog meer disciplines tot uw beschikking staan

starterscentrale

Starterscentrale Hoofdkantoor
Bij Starterscentrale kunt u hulp, vrijblijvend advies en uitvoering vinden op het gebied van stagebegeleiding, re-integratievraagstukken en volledig HR Management. Wij werken zoveel mogelijk samen met gerenommeerde bedrijven zoals bijvoorbeeld het UWV, gemeentes en de ‘Centrales’ die landelijk verspreid zijn. Elke vorm van ondersteuning, coaching, begeleiding en opleiding binnen de trajecten van werk zoeken/ behouden, re-integreren, en/of het verwezenlijken van een full- of parttime zelfstandig ondernemerschap is vertegenwoordigd binnen dit concept!

logo-blauw

ICTcentrale | De prof

De professional die inmiddels ruimschoots zijn sporen verdiende bij de grotere spelers op de ICT markt. Inmiddels is Ictcentrale al jaren een stabiele partner op de markt voor ondernemers en particulieren. Na vele jaren te hebben ontwikkeld in diverse platformen, hebben ze een grote voorkeur ontwikkelt voor het zogenoemde open source. Dit neemt niet weg dat zij ook maat applicaties voor u kunnen ontwikkelen. Neem contact met hen op voor uw mogelijkheden. Zij helpen u zoeken naar de juiste oplossing, dat is erg zeker!

cropped-onlinemetbencropped-internetgea

Online met Ben  of Online met Gea

Noord Holland of Noord Holland

Onze enorme affiniteit met de ICT branche, met name inzake betaalbaar en servicevriendelijk internet, marketing en bedrijfsstrategieën, is onze core business. Door de samenwerking met professionele partners is bij ons bedrijf alles in de ICT branche direct voor u beschikbaar, via onze eigen online met Ben of Gea. Persoonlijke benadering, betaalbaar en service met de hoofdletter S zijn zaken die bij ons hoog in het vaandel staan. Online met  is gespecialiseerd in betaalbare webdesign en hosting services voor iedere branche!

header_logo

Vacaturecentrale Europa

Veel bedrijven zitten met openstaande vacatures, al dan niet, tijdelijk. De oprichting van een Vacaturecentrale Europa, geeft hier invulling. In nauwe samenwerking met onze collega centrales hebben wij http://www.vacaturecentrale.EU gebouwd en zo functioneel mogelijk gemaakt. Mogelijkheden voor bedrijven, werklozen maar ook mensen die vanuit werk op zoek zijn naar een andere uitdaging. Dit kan zijn een andere baan, of een zelfstandig ondernemerschap. Tja, vacatures en mogelijkheden zoeken. Makkelijker gezegd dan gedaan.
Stop met staren op internet of in de krant, neem de toekomst in eigen hand!

opleiding2Hair and Beauty

Even de drukte van het dagelijks leven achter je laten en tijd nemen voor jezelf? Bij Brechtjes Salon CJ kunt u terecht voor het complete plaatje op het gebied van Haar en Beauty.
U mag gezien worden en wij zorgen daar graag voor! Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor een nieuw kapsel of onderhoud ’s knipbeurt.  Een fijne gezichtsbehandeling, hair of wimper extentions of voor Brechtjes Nail Avontuur.

 

Taxicentraleommen

Een taxi op locatie –  Nieck @ your service!

Onder de vlag van de Autax Groep, rijden wij u als een VIP, als uw eigen zelfstandig chauffeur. Ommen is onze standplaats, maar natuurlijk hebben wij voor iedere rit een oplossing. Mocht u lekker een avondje uit zijn geweest en zelf niet meer in staat zijn te rijden, ook dan staan wij graag voor u klaar. Ook voor het vervoer van meerdere personen tegelijk kunt u bij ons terecht, neemt u hiervoor eens een kijkje bij de pagina “Altijd vervoer” op onze websites. Mocht u gebruik willen maken van onze diensten of vrijblijvende informatie willen aanvragen, aarzel dan niet maar bel of mail ons! Met vriendelijke groeten en wie weet tot snel,
Nieck

markt-malaga-vakantie

PublicMarket

Voor veel mensen is handelen op een openbare online markt een super snelle manier om te kopen en verkopen. Als de verkoper bieden toestaat, kan dit spel tot leuke onderhandelingen leiden.
Wees bij het plaatsen van een bod realistisch en bedenk hoe u een bod van 500 euro op uw Ferrari zou vinden. Wij accepteren en faciliteren advertenties van particulieren en bedrijven, nieuwe en gebruikte producten. In veel rubrieken zijn de advertenties GRATIS te plaatsen.

 

 

logo1

Modeltrainz

Jarenlang ervaring op modelspoorgebied. Deelnemer aan diverse modelspoorbeurzen, waaronder al de beurzen in Driebergen, 80er jaren. Voorlopers van de huidige beurzen in Houten. Verzamelaar van Märklin treinen sinds 1975 en bouwer van meerdere modelspoor banen. Kijk voor meer op de webshop.

10915283_1388196161482239_3498932460519514327_n10906507_1388203994814789_6224975839563614949_n

TVCS

TVCS richt zich met haar diensten op het begeleiden van de verbetering op de processen en activiteiten binnen een organisatie. Dit kan zijn het verbeteren van bestaande, maar ook implementatie van nieuwe processen. Daarbij gaan wij er van uit dat processen ontstaan doordat herhalende activiteiten vaste patronen moeten krijgen om de gewenste kwaliteit te borgen. Ook vinden wij dat processen een basis zijn voor een goede samenwerking tussen mensen.

In de processen worden de kaders aangegeven waarin de mensen hun resultaten dienen te behalen. De wijze waarop ze dat doen wordt deels bepaald door richtlijnen, maar voor het overgrote deel door de kwaliteiten van de mensen. Met de betrokken mensen wordt het proces vormgegeven, activiteiten daarin herhaald en de samenwerking getoetst om de gewenste verbetering te halen.

slide_021

AUTAX GROEP

De Autax Groep heeft inmiddels, meer dan 50 jaar ervaring opgebouwd in het bergen van voertuigen tot 3500 kg. Met deze expertise verzorgen  wij alle bergingswerkzaamheden in ons werkgebied Noord-Oost Overijssel, evenals de repatriëring van gestrande voertuigen door heel Nederland.

Met vakmanschap gebaseerd op jarenlange ervaring, mede dankzij ons klantvriendelijk personeel dat altijd voor u klaar staat, proberen wij u te helpen waar mogelijk.
De Autax Groep staat voor u klaar op het gebied van berging, transport, pechhulp, regulier taxivervoer, verhuur en samenwerking.

10414509_784967988211089_7255806515224271098_n

Ardesch Autoservice

Autobanden, velgen en accuservice, maar binnenkort ook Audio en Video voor in uw auto. Vele merken worden hier vertegenwoordigd. Naast ons vaste assortiment zijn wij druk bezig om ook het adres te worden voor velgen en audio/ video voor uw auto! Wij blijven ons best doen om ons assortiment uit te breiden!

Ook voor een goed advies kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om de juiste band en velg, of om het vetst klinkende sublaagsysteem. Misschien kijken ook uw kinderen graag naar een led scherm vanuit de achterbank tijdens de lange vakantieritten? Ardesch weet raad en heeft het! De band en accuservice specialist. Wij hopen u snel in ons bedrijf te mogen verwelkomen, wij zetten de koffie vast klaar.

logoberginscentrale

Bergerscentrale

BergersCentrale Een faciliterende website waar iedereen uit de branche berging en  alle bedrijven er om heen, welkom is om zijn of haar bedrijf GRATIS te vermelden. Log snel in om ook uw gegevens toe te voegen. Graag komen wij in gesprek om meer mogelijkheden te bespreken! De Bergers Centrale is ontwikkeld om de samenwerking met bergers, transporteurs, alarmcentrales, pechhulpverleners, verhuurbedrijven, dealernetwerken en alle bedrijven die zich bezighouden op en rond de branche berging, te bevorderen. Ontstaan uit een initiatief van Autax. Op dit platform komen alle telefoonlijnen van de samenwerkende partijen direct beschikbaar voor de cliënten, verzekeraars en andere hulpdiensten of de bekende alarmcentrales. De hulpverleners op deze website zijn ter plaatse bekend, zeer betrokken, het gaat over minder schijven en waardoor cliënt die in zijn regio strand vaak het bedrijf kent die de hulp verstrekt. Dit nog los van de uniforme kwaliteit waar we samen aan blijven werken.

logonl-newtaxiklein

Taxi Service Nederland

Taxi Service Nederland werkt graag samen met taxi ondernemers groot en klein, maar ook transporteurs, personenvervoerder(s) en alle bedrijven die zich bezighouden op en rond de taxi branche. Via dit platform komen alle telefoonlijnen van de samenwerkende partijen direct beschikbaar op de website. Ook komen wij binnenkort met een landelijk servicenummer waarbij wij u graag verder helpen en zo nodig doorverbinden met het juiste bedrijf. Dit biedt grote voordelen: Clienten hebben direct het juiste telefoonnummer of e-mailadres, opdrachtrsslechts één aanspreekpunt vanwaar ze direct verder worden geholpen. Vervoer is ter plaatse bekend, zeer betrokken, het gaat over minder schijven en de cliënt die in zijn regio vervoer nodig heeft kent vaak het bedrijf of de chauffeur die het vervoer regelt. Dit nog los van de uniforme kwaliteit waar we samen aan blijven werken. Eenn centrale website waar alle personen vervoerders en aanverwante bedrijven zich kunnen presenteren en samen mogelijkheden hebben voor uitwisseling van voor ieder bekende zaken.

10624759_1394140584209387_6953835021483012642_n10703568_1394141650875947_7103944645032001344_n

Mathilda Central Company

Mathilda Central Company is een echte dienstverlener, gespecialiseerd in marketing, opleiden, begeleiden en communicatie op het gebied van onder andere het internet, computer reparaties en onderhoud, evenementen en sales. Ook ondersteunen wij u graag bij tijdelijke personeelstekorten, binnen de door ons onder dienstverlening aangeven disciplines.

reikil3tantra-square3

ReikiCentrale

Het centraalpunt voor ontspanningsmassage, therapieën, aanpassingen van een levenswijze en paranormale beleving. De praktijk achter www.reikicentrale.nl dankt haar ontstaan aan het jarenlange openstaan en in de praktijk ervaren van het “anders” leven en werken, van onszelf en de overbreng aan anderen. Door middel van het samen sterk principe en op vele manieren het eigen vermogen van de mens te activeren, altijd oplossingsgericht te plannen of (be-)handelen, zijn vele mensen een andere levensmethode ingeslagen en leiden een prettiger bestaan. Kijkt u eerst eens rustig rond en lees de pagina’s op www.reikicentrale.nl, zodat u weet wat u kunt en mag verwachten!

 

 

HIER WERKEN WIJ CONSTANT AAN DE PAGINA. WIJ STREVEN NAAR EEN ZO GROOT MOGELIJK NETWERK VAN SAMENWERKENDE PARTIJEN. VOOR U EN MET U?

1tw-around-table