Opties

Bemiddeling bij overname van een bestaande domeinnaam
Wilt u een domeinnaam registreren, maar is deze al vastgelegd door iemand anders? Wilt u de beste bemiddeling met de hoogste slagingskans? Schakel dan de Domeinencentrale in. Wij nemen als onafhankelijke partij contact op met de eigenaar van het gewenste domein en proberen de domeinnaam over te nemen en op uw naam te zetten. Omdat wij als onafhankelijke partij optreden nemen we u veel werk uit handen en kunnen wij vaak een betere prijs onderhandelen. Ook zorgen wij direct voor het overzetten van de domeinnaam op uw naam of bedrijfsnaam en zorgen we desgewenst voor de hosting. Het creëren en hosten van een nieuwe website zou daar dan een logische vervolgstap in kunnen zijn. Heb u vragen? Vul het contactformulier in en we nemen contact met u op.

Website/ Webshop en of Hosting?
Een website, hostingruimte of webshop voor uw domein nodig? Maak gebruik van de korting die wij bedingen bij onze partners. Meer informatie vindt u op onlinemetgea, onlinemetben, lowbudgetwebdesign, of ictcentrale.

Marketing?
SEO/ SEA/ UXD het is allemaal in goede handen bij wijgaanwereldwijd.nl of een van bovenstaande partners.

Bedrijfsplannen?
Het juiste adres voor planontwikkeling, afzet en realisatie. Scherp op marktveranderingen en het toepassen van vernieuwend werken naar haalbare oplossingen. Uw vraag (probleem of vernieuwing) is onze uitdaging.

New Business ID

Werkplek?
Werkplek nodig voor uw bedrijf? Door het grote netwerk hebben wij vele plaatsen in en om Nederland waar wij u kunnen voorzien van zaken.

Administratie?
Ook voor uw administratie hebben wij aanzienlijke kortingen weten te bedingen. Vraag hier gerust naar via ons contactformulier.

Samenwerking?
Centraalpunt is een bedrijvengroep met een zeer breed karakter. Het bestaat momenteel uit tientallen aangesloten bedrijven, de zogenaamde Centrales, met de meest uiteenlopende handel en services. Door de onderlinge samenwerking ontstaat er een scala aan mogelijkheden. Ook onze korte communicatie lijnen vormen de basis voor een gedegen en optimale uitvoering van uw plannen. Bijna iedere maand worden er nieuwe Centrales opgezet, maar ook werken wij aan planontwikkeling, afzet en realisatie, om er voor te blijven zorgen dat er nog meer disciplines tot uw beschikking staan.